طراحی سایت

ساخت وبلاگ

طراحی واکنش گرا (Responsive)

طراحی واکنش گرا از مهمترین عوامل در انتخاب فریمورک های html و css یا فریمورک های طراحی وب سایت به حساب می آید. این عامل را در تمام قراردادهای طراحی وب می توان یافت. طراحی واکنش گرا سازگاری صحیح پروژه با انواع دستگاه ها (موبایل، تبلت، کامپیوتر و…) به نمایش میگذارد. به طور کلی باید فریمورکی را انتخاب کنید که دارای قابلیت طراحی واکنش گرا است.

 

آیا استفاده از فریمورک هایی چون فریمورک های html و css در طراحی سایت انتخاب خوبی است؟ در جواب این سوال می توانیم بگوییم که الزاما نه.

اما توسعه دهنده وب سایت در زمینه پیشبرد کار و پیاده سازی طرح وب سایت و انتخاب روش و راه حل ها تصمیم می گیرد. به دلیل وجود فریمورک های مختلف در طراحی وب سایت مانند فریمورک های html و css آشنایی با آن ها کمک بسیاری به شما در انتخاب بهترین فریمورک خواهد کرد.

css

مزایای استفاده از فریم ورک های طراحی وبسایت در برنامه‌نویسی

در فریم ورک های طراحی وبسایت امکانات بسیاری به صورت پیش‌فرض قراردارد و شما می‌توانید از آن‌ها بهره ببرید. به این ترتیب علاوه بر صرفه‌جویی در زمان، دقت برنامه‌نویسی نیز افزایش پیدا میکند با استفاده از فریم ورک‌ها کدهای مرتب و منظم و خواناتری دارید.

همچنین فریم ورک‌ها استفاده مجدد از کدها یا به اصطلاح reuse کردن آن‌ها را امکان پذیر میکنند. با استفاده از فریم ورک‌ها دیگر لازم نیست زمانی را صرف کارهای تکراری کنید و می‌توانید روی بخش‌های مهم‌تر پروژه متمرکز شوید.

استفاده از فریم ورک های آموزش طراحی سایت یا طراحی نرم‌افزار باعث می‌شود زمان کمتری صرف کنید و این مسئله به کاهش هزینه‌های اتمام کار منجر خواهد شد.

 

تاریخچه طراحی سایت

اولین وب سایت جهان در ۶ آگوست سال ۱۹۹۱ متولد شد که به پروژه ی World Wide Web یا همان W3 معروف است. این وب سایت توسط “تیم برنرز لی” طراحی شده بود که همچنان با آدرس http://info.ce.ch/hypertext/WWW/TheProject.html. در دسترس است.

همانطور که لینک اولین سایت دنیا را مشاهده میکنید این سایت و دیگر سایت های اولیه طراحی خاصی ندارند و در آن ها هیچ المانی از جمله تصویر، فایل های صوتی یا متنی، رنگ ها و … استفاده نکرده اند

js

 

اما با گذشت زمان و با ساخت مرورگرهای مختلف توسط Netscape و Microsoft و با استفاده از کدنویسی های HTML و JavaScript، راه پیاده سازی طرح های گرافیکی و شکل دادن به صفحات وب فراهم شده. اما مایکروسافت تاثیر بسیار زیادی در این اتفاق داشته است.

در سال ۲۰۰۰ با ارائه ی اولین نسخه ی Inteet Explorer برای سیستم های مک که از HTML 4.1 و CSS 1 به صورت کامل پشتیبانی می‌کردند، تحول عظیمی در مرورگرها و همینطور طراحی سایت به وجود اومد آوردند. جالبه که این مرورگر، اولین مرورگری بود که به صورت کامل از فرمت تصویری png پشتیبانی کرد.

خبر نیوز...
ما را در سایت خبر نیوز دنبال می کنید

برچسب : طراحی سایت, نویسنده : علی webnews بازدید : 193 تاريخ : سه شنبه 28 بهمن 1399 ساعت: 23:46