قالب های وردپرس

ساخت وبلاگ

قالب های وردپرس بسیار قدرتمند هستند و در واقع هرچه را شما بتوانید تصور کنید، می توانید توسط آن ها و به سادگی هرچه تمام تر اجرا کنید. باید در نظر داشته باشید که در هر پروژه طراحی سایت، طراحی یک قالب برای سایت چیزی بسیار بیشتر از صفحه بندی و رنگ بندی شکل ظاهری آن می باشد.

در واقع یک قالب خوب، علاوه بر داشتن یک ظاهر زیبا باید با قدرت هرچه تمام تر بتواند در فراهم کردن امکاناتی چون داینامیک کردن محتواهای سایت، موثر باشد. در واقع قالب های وردپرس یکی از بهترین گزینه ها برای این امر است.

وردپرس

اجزای قالب وردپرس

قالب های وردپرس مجموعه از فایل های مختلف است که با قرار گرفتن آن ها در کنار همدیگر می توانند دقیقا آن چیزی را که شما در یک سایت مشاهده می کنید را برای شما تشکیل دهند. آن ها همچنین با کارهایی که در کنار هم به عمل می رسانند، باعث می شوند که کلیه رفتارهایی که یه سایت می تواند داشته باشد را بصورت کاملا سازمان یافته، مدیریت و بررسی کنند

 

تفاوت بین قالب وردپرس و پلاگین وردپرس

می توان گفت این پر تکرار ترین سوال در ابتدای کار با وردپرس است که هر کسی آن را برایش ایجاد می شود. در بسیاری از موارد قالب ها و پلاگین های آموزش وردپرس در انجام وظایف یک سایت در همکاری بسیار نزدیک باهم هستند و بصورت کاملا در هم آمیخته باهم مشغول به کار هستند. اما بسیار مهم است که شما بطور نسبی بدانید و متوجه باشید که چه تفاوتی بین آن ها قرار دارد.

  • وظیفه ی یک قالب وردپرس کنترل و مدیریت کردن نحوه نمایش محتواها در یک سایت وردپرسی است
  • وظیفه یک پلاگین وردپرس کنترل و مدیریت کردن نحوه رفتار و نیز امکانات مختلف یک سایت وردپرسی است

 

قابل به ذکر می باشد که در بسیاری از موارد نیز امکان دارد این تعریف ها باهم همپوشانی داشته باشد، اما در حالت کلی می توانیم دو تعریف بالا را به عنوان مرز تفاوت بین قالب وردپرس و پلاگین وردپرس در نظر داشته باشیم.

 

انجام این کار باعث می شود زمانی که کاربر بخواهد یک قالب دیگ را به جای قالب فعلی قرار دهد ، بسیاری از امکاناتی که در سایت قرار دارد را از دست می دهد. در واقع پلاگین ها برای این در وردپرس قرار گفته اند که عوض کردن قالب و ظاهر سایت به صورت کامل از امکانات و رفتارهای یک سایت جدا باشد تا کاربر با خیال راحت بتواند ظاهر سایت خود را عوض کند بدون اینکه نگران از دست دادن امکانات موجود در سایت خود باشد

وردپرس2

یک مثال رایج در این زمینه، ساخت یک بخش به عنوان نمونه کار یا portfolio در یک قالب می باشد. وقتی یک تم در قالب خود portfolio را به وجود آورده است، اگر کاربر تصمیم بگیرد تا تم خود را با یک تم جدید عوض کند، در صورتی که قالب جدید امکان portfolio را نداشته باشد.

کلیه اطلاعات این بخش پس از تغییر قالب در اختیار کاربر نخواهد بود. بسیار مهم است که امکانات حیاتی یک قالب را به پلاگین ها منتقل کنیم و آن ها را در قالب پلاگین به اجرا در بیاوریم

 با منتقل کردن امکانات ضروری به پلاگین ها، شما قادر خواهد بود هر زمان که می خواهید، ظاهر سایت خود را تغییر دهید بدون اینکه نگران این باشید که امکانات سایت شما از دست خواهد رفت. در واقع با این کار همواره مطمئن میشوید که امکانات موجود در سایت شما (حتی اگر قالب خود را تغییر دهید) همواره مثل سابق خواهد بود.

خبر نیوز...
ما را در سایت خبر نیوز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : علی webnews بازدید : 193 تاريخ : چهارشنبه 29 بهمن 1399 ساعت: 0:31