چرا لاراول

ساخت وبلاگ

بررسی اجمالی از لاراول

لاراول یک فریم ورک رایگان با زبان php است که برای توسعه برنامه های کاربردی وب مورد استفاده قرار میگیره . این فریمورک متن باز بوده و از الگویی (model-view-controller) پیروی میکنه . سهولت استفاده از اون ، دارا بودن پکیج های کاربردی و متنوع و همینطور دارا بودن جامعه بزرگی از برنامه نویسان php که به راحتی میتونید با اونها هر کجا در مورد مشکلتون صحبت کنید میتونه از امتیازات این فریم ورک یا هر فریم ورک دیگه php باشه و آموزش لاراول را نسبت به فریم ورک های دیگر آسان تر کرده است.

در حال حاضر تعداد زیادی از توسعه دهندگان به ارائه services مختلفی برای لاراول مشغولند ، که دلیله این میتونه خوانایی بالا و همینطور قابلیت های غنی لاراول باشه . یکی از جنبه های مهم استفاده از لاراول برای توسعه دهندگان دور بودن از برنامه نویسی اسپاگتی و دارا بودن یک syntax بدونه مشکل محسوب میشه. البته این برای فریم ورک های دیگه ای php هم میتونه حاکم باشه . 

اجازه بدید بریم سراغ تجزیه و تحلیل ویژگی ها و آینده لاراول تا ببینیم میتونیم نتیجه بگیریم که لاراول بهترین فریم ورک php است یا خیر . 

ویژگی های لاراول

ویژگی های متعدد در لاراول باعث ارائه یک تجربه لذت بخش به توسعه دهندگان لاراول شده است البته در کنار نوشتن کدهای php زیبا و تمیز .

خوب اجازه بدید در اینجا در مورد برخی از ویژگی های لاراول صحبت کنیم که لاراول رو محبوب تر از بقیه فریم ورک ها کرده . 

سیستم مسیریابی (Routing system) : لاراول با یک رویکرد بسیار ساده از مسیریابی پا به میدان گذاشته . مسیریابی میتونه در یک اپلیکیشن باعث انعطاف پذیری خوب و کنترل عالی در اون اپلیکیشن بشه . شما در نظر داشته باشید که برای هر url میتونید برنامه ای مخصوص داشته باشید که پیاده سازیشم خیلی خیلی راحته و این دستتون رو خیلی باز میزاره در ساخت یک اپلیکیشن انعطاف پذیر . 

View composers : این مفهوم یعنی View composers برای ارائه اطلاعاتی در view ها مورد استفاده قرار میگیره ، اونها گاهی بصورت callbacks هستیند یا گاهی به متد های متصلند . اگر شما قصد دارید یک سری اطلاعات رو به یک ویو که هر زمان اجرا میشه انتقال بدید میتونید از این مفهوم استفاده کنید . این تابع شبه توابع “presenters” یا “view models” در لاراوله . 

Application logic در هر اپلیکیشنی که میسازید میتونید برای کل اپلیکیشن از کنترل های متفاوتی استفاده کنید یا میتونید اصلا بطور مستقیم کدهاتون رو در داخل route ها بنویسید . لاراول دستون رو در انواع روش های کد نویسی باز گذاشته . 

Unit-testing : این قابلیت کمک میکنه تا آزمایش های متعدد روی کدهای در حال اجرا انجام بدیم ، تا مطمئن بشیم که تغییرات جدیدی که ایجاد کردیم بدونه هیچ مشکلی کار میکنن . از Unit-tests میتونید به راحتی بر روی کد های که نوشتید استفاده کنید . که این میتونه از رگرسیون (regressions) در یک فریم ورک جلو گیری کنه . 

Database seeding این یک فرآیند خودکاره . با استفاده از این مفهوم در لاراول شما میتونید یک سری اطلاعات پیشفرض رو در داخل جداولتون اضافه کنید که میتونه برای آزمایش اپلیکیشن برای راه اندازی اولیه مورد استفاده قرار بگیره .

علاوه بر ویژگی های فوق ، لاراول دارای ویژگی های زیاد دیگه ایه مثل اضافه کردن پیکج های مختلف به لاراول , صفحه بندی خودکار eloquent ORM , query builder restful controllers , migrationsclass auto loading و ... است . 

آینده لاراول

لاراول پس از اثبات سلطه خود در بین فریم ورک های پی اچ پی . میشه انتظار داشت که لاراول یک آینده به اندازه کافی روشن داشته باشه و همینطور که به جلو حرکت میکنیه توسعه دهندگان بیشتری به سمت لاراول میان . با توجه به ویژگی های متعدد و مزایای استفاده از این فریم ورک . لاراول بدونه شک میتونه به عنوان یک انتخاب عالی برای توسعه دهنگان مختلف باشه . 

 . 

خبر نیوز...
ما را در سایت خبر نیوز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : علی webnews بازدید : 203 تاريخ : دوشنبه 4 اسفند 1399 ساعت: 1:14